Managementinformatie

Home » Managementinformatie

Bij Hans Rood Administraties heeft u door middel van een online financiële cockpit altijd inzicht in de meest actuele cijfers. En alleen met de juiste cijfers heeft u voldoende managementinformatie in handen om goede beslissingen te nemen en uw bedrijfsvoering bij te sturen. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen hoe de omzet en brutowinst zich tot elkaar verhouden, hoe deze zijn in vergelijking met de begroting of een voorgaande periode, of uw promotie acties het gewenst resultaat opleveren, wat uw rendement is, of uw resultaten in lijn liggen met uw doelstellingen en strategie etc.

Jaarrekening

Hans Rood Administraties stelt de jaarrekening voor uw eenmanszaak of BV op in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. De jaarrekening biedt u een jaarlijks overzicht van de financiële stand van zaken van uw bedrijf. En stelt u in staat conclusies te trekken over de het vermogen en het resultaat van uw onderneming.

Niet elk bedrijf is verplicht een jaarrekening op te stellen. Alleen een BV heeft de verplichting om een uitgebreide jaarrekening met toelichting te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ondernemers met een eenmanszaak of vof kunnen volstaan met de jaarstukken, bestaande uit de balans en verlies- en winstrekening.

Managementrapportage

Natuurlijk beschikt u bij Hans Rood Administraties tijdig over uw jaarrekening en heeft u te alle tijden inzicht in uw actuele balans en resultatenrekening. Maar een managementrapportage is meer dan deze verlies- en winstrekening. De Controller van Hans Rood Administraties zorgt voor een managementrapportage die o.a. kan bestaan uit een begroting, een liquiditeitsprognose en een dashboard met financiële kengetallen. Aan de hand van deze managementrapportage en managementinformatie krijgt u inzicht in de stand van zaken van uw bedrijf. En kunt u gefundeerde beslissingen nemen.

Financiële cockpit

Bij Hans Rood Administraties heeft u door middel van een online financiële cockpit altijd inzicht in de meest actuele cijfers. De cockpit bevat kengetallen die u gebruikt voor het management van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over managementinformatie en de financiële cockpit van Hans Rood Administraties? 
Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.